VOORWAARDEN

Indien de voorwaarden niet in orde zijn zoals onderstaand beschreven kan dit als gevolg hebben dat we helaas uw huisdieren moeten weigeren tot onze verblijven! In sommige gevallen kunnen wij het alsnog in orde brengen, dit uiteraard op kosten van de eigenaar.

VACCINATIES HONDEN

Verplicht en moeten het volledige verblijf geldig zijn! Deze moeten minimaal 2 weken oud en maximaal 1 jaar oud zijn. Als bij het brengen van uw dier blijkt dat uw dier niet correct gevaccineerd is, mogen wij uw dier onder geen enkele voorwaarde aannemen.

VACCINATIES KATTEN

Verplicht en moeten het volledige verblijf geldig zijn! Als bij het brengen van uw dier blijkt dat uw dier niet correct gevaccineerd is, mogen wij uw dier onder geen enkele voorwaarde aannemen.

ONTVLOOIEN & ONTWORMEN

ZOWEL BIJ HONDEN EN KATTEN !

Mogen maximum 3 maand oud zijn en minimum 3 dagen voor aankomst. Vlooienbanden tellen niet! Productnaam gewoon schrijven in het boekje telt niet! Verpakkingen en rekeningen van dierenarts of apotheek zijn geen geldig bewijs.

Honden en katten die niet voldoende werden ontwormd/ontvlooid of waar geen geldig bewijs van staat in het Europees paspoort, worden bij het binnenbrengen in het pension (her)behandeld. De hieruit voortvloeiende kosten ( 15,- à 60,- euro ) zijn voor de klant.

VOORBEELDEN

Hieronder kan u enkele voorbeelden terugvinden.

Bovenstaand product zit in een verpakking waaraan een sticker kleeft. Deze moet in het Europees Paspoort gekleefd worden met de datum wanneer het product gegeven werd.
Let op : 1 datum per sticker !

Bovenstaand product zit in een verpakking waaraan een sticker kleeft. Deze moet in het Europees Paspoort gekleefd worden met de datum wanneer het product gegeven werd.
Let op : 1 datum per sticker !

Hierboven een foto van een verkeerde applicatie. Het zijn wel degelijk de kleine stickertjes die gebruikt moeten worden en niet de hoofdsticker zoals in bovenstaand foutief voorbeeld.

Deze afbeelding geeft een goede inenting weer ( cocktail + kennelhoest ) als uw hond zou verblijven tot 24/06/2016.

Deze afbeelding geeft een goede inenting weer ( cocktail + kennelhoest ) als uw hond zou verblijven tot 04/02/2013.

Deze afbeelding geeft een goede inenting weer (coctail+kennelhoest) als uw hond zou verblijven tot 26/03/2016.

Hoe de dierenarts het dient in te vullen in het boekje.

Hoe correct zelf een sticker + datum aan te brengen in het boekje ( voorbeeld ontworming ).

Hoe correct zelf een sticker + datum aan te brengen in het boekje ( voorbeeld ontvlooiing ).