UW HOND OP PENSION...

De honden beschikken over een individueel binnen- en buitenverblijf (14m²). Overdag kiezen de honden waar ze vertoeven. Daarnaast zijn er grote speelweides ( 40m² ) in zand waar zij via een beurtensysteem kunnen ravotten naar hartenlust! Ook hier weer is dit individueel. Voor de veiligheid worden er geen wandelingen gedaan met de honden.

Een deken en wat snacks mag u zeker meebrengen. Kussens en eetpotten daarentegen zijn af te raden. Wijzelf beschikken over alle benodigdheden voor de honden. 

​De honden krijgen tijdens hun verblijf 2 maal/dag  ‘Purina pro-plan of Sapho Croc’ .  U kan er ook voor kiezen eigen voeding mee te brengen.

Indien uw hond kleine verzorging (medicatie, zalf…) dient te krijgen is dit geen probleem.
Voor grote verzorging ( Revaliderende hond, verband wisselen, niet mobiele hond,… ) word er een toeslag van 5€/dag aangerekend. Het kan een aanrader zijn om voor vertrek uw hond een wasbeurt te laten geven.

Bij Van Sapho’s Hoeve verblijft uw huisdier in alle comfort, veiligheid en rust, net zoals op vakantie ! Hoe kan het ook anders, op een uitgestrekt domein midden in de natuur, omringd door alleen maar velden, vind iedereen wel de rust terug, niet ?
Wist je bovendien dat Ingmar & Alexandra zelf op het domein wonen dus er 24/24 en 7/7 paraat staan voor uw huisdier ? Uw vakantie hebt u ruimschoots verdiend en wij hopen dat ze zo aangenaam mogelijk zal zijn. ​Het is onze taak om ook de vakantie van Uw huisdier bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Daar kunt U op rekenen.

Tot binnenkort,
Ingmar & Alexandra